Wednesday, January 23, 2013

BP Holdings, Amenas Tilanne Päivityksessä

http://bpholding.bravesites.com/entries/business/bp-holdings-amenas-tilanne-p%C3%A4ivityksess%C3%A4


BP antoi tänään enemmän päivityksen tilanteella Amenas-liitosuhkayrityksessä Algeriassaan ja vastauksensa terroristihyökkäyksen seuraaminen paikka aikaisin keskiviikkona aamu (16 tammikuuna, 2013).
Silloin hyökkäyksestä Amenasissa oli 18 BP-työntekijöitä, 14 niistä on varma ja varma. Kaksi 14 pitäneet yllä vammoja, mutta nämä eivät ole hengenvaarallisia.
                                                                                             
BP jää vakavasti työntekijöidensä kyseinen noin neljä jotka puuttuvat. Koskien heidän asemaansa ei ole enempää varmistettua tietoa silloin. BP-ryhmä ensisijainen johtaja Bob Dudley ja muut johtajat ovat puhuneet perheisiin tarjota yhtiön täyden tuen tässä syvän traagisessa ajassa.
Kunnioitamme nämä henkilöjensä ja heidän perheidensä yksityisyyttä emme huomautamme heidän henkilöllisyyksillään.
BP voi varmistaa, että yhdessä yössä se on lopettanut aikeensa paljastaa ei-olennaisen henkilökunnan Salahissa, Hassi Messaoudista ja muista paikoista. Yli 35 BP-henkilökunta erilaisista paikoista Algeriassa on nyt lennetty maasta varoittavana mittana. BPIEN HR-joukkueet ja muut toimivat ehkäistäkseen niitä lääketieteellisillä palveluilla, käyttökelpoinen apu ja toinen apu kun tarvittu.
BP pitää turvallisuustilanteen läheisen arvostelun alla alueen seuraavissa päivissä poikki.

No comments:

Post a Comment