Tuesday, April 16, 2013

BP Spain Holdings - Tärkeät teknologiaohjelmamme


Upstreamin Teknologia Lippulaivat
Edisti seismisiä kuvantamisteknologioita auttavat löydämme öljy ja kaasun, ja olemme teknologialla maksimoida resursseja olemassa olevista aloista. Parannettu öljy Toipuminen teknologiat lisäävät toipumismääriä. Todellinen-aika datateknologiat mahdollistavat turvallisuuden, luotettavuuden ja tehokkuuden toimintojemme poikki, ja uudet teknologiat tekevät epäsovinnaisen öljyn toipumista ja kaasu toteuttamiskelpoinen ja vakaa. Käytämme edisti teknologioita tutkiaksemme, kehittää ja tuottaa hiilivetyjä deepwaterissa. Sijoittamalla kaikissa näissä teknologioissa uskomme, että voimme toimittaa useimmat sysäykset resurssipidikkeille joka toimimme, osakkaillemme, ja tapaamisessa maailman energiatarpeet.
Upstream_Technology_Flagships
Downstream Teknologia ohjelmat
Downstreamin teknologia ohjelmamme kohdistutaan parannuksia toimintoihimme ja tuotteet, joiden tuottavat asiakkaillemme. Kehitämme ja käytämme teknologiaa valvoa toimivaa rehellisyyttä jalostamojemme poikki. Ja olemme teknologialla kehittää prosessien tehokkuus jalostamot ja petrochemical kasveissamme. Optimoimme myös epäsovinnaisen feedstocksin muuntoa, mukaan lukien uusiutuva, nestemäisiin kuljetuspolttoaineisiin ja kemikaaleihin, ja korkea suoritus, energian luominen tehokas, siivoojapolttoaineet ja liukastusaineet asiakkaille.
Downstream_technology_plant

1 comment:

  1. Demand and supply is what a market economy is controlled of. Everything is determined by demand and supply, from price of goods down to services.

    ReplyDelete